Heb je een vraag?

Geïnteresseerd om met mij samen te werken of zijn er nog zaken onduidelijk? Ik sta altijd klaar om je vragen te beantwoorden!

Contact Details

Gebruik onderstaande gegevens om contact met mij op te nemen of vul het contact formulier in.

Telefoon

+31 6 5393 7549

E-mail

info@tmtadvertising.nl

KVK-nummer

88959422

Veel gestelde vragen

Lees ook even de antwoorden op veel gestelde vragen die ik in de afgelopen periode heb ontvangen.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie?

Het tijdsbestek om resultaten te zien met online marketing varieert sterk en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type strategie, concurrentie, doelmarkt en het kanaal. Over het algemeen kunnen sommige resultaten zoals verhoogde websiteverkeer binnen enkele weken merkbaar zijn, terwijl zichtbare verbeteringen in zoekmachineoptimalisatie (SEO) en organische groei maanden tot zelfs langer kunnen duren. Betaalde advertenties, zoals bij Search Engine Advertising (SEA), kunnen daarentegen vrijwel direct resultaat opleveren zodra de campagne live gaat. Het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben en te begrijpen dat online marketing een langetermijninvestering is.

SEO (Search Engine Optimization) optimaliseert de website organisch voor hogere zoekresultaten zonder directe kosten. SEA (Search Engine Advertising) omvat betaalde advertenties in zoekmachines met kosten per klik. SEO vergt tijd maar biedt duurzame resultaten, terwijl SEA onmiddellijke zichtbaarheid geeft maar constante investeringen vereist voor behoud.

Online marketing kan je bedrijf helpen door de zichtbaarheid te vergroten, doelgroepen te bereiken, leads te genereren, de merkbekendheid te vergroten en de verkoop te stimuleren via diverse online kanalen zoals sociale media en zoekmachines.

Begin met chatten!
Hulp nodig ?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?